Meistä

Kaasuautoilun ja korjaamoalan ammattilaiset

Me Korjaamokaverit puhumme kaasuautoilun puolesta ja tuotamme selkeää ja luotettavaa autokorjaamopalvelua yli 20 vuoden kokemuksella. Olemme ainoa kaasuautoihin erikoistunut korjaamo Kanta-Hämeessä ja Hämeenlinnan seudulla.  

Me palvelemme sinua!

Sami

”Haluan palvella asiakkaamme mahdollisimman hyvin. Aikaisempaa työkokemusta on monista eri merkeistä yli kymmenen vuotta. Erikoisosaamiseni on autosähkö ja -vianmääritys. Vapaa-ajalla tykkään touhuta koirien kanssa ja ulkoilla. Päädyin autoalalle, koska olen koko ikäni puuhastellut autojen parissa. Kaasuautoa suosittelen siksi, koska se on ekologinen ja taloudellisempi vaihtoehto ja ekologisuus on tärkeä osa meidän alan tulevaisuutta. Meidän korjaamo kannattaa valita siksi, että meillä on kattava osaaminen alalta  ja palvelumme on ystävällistä.”

Messias

”Haluan palvella asiakkaita mahdollisimman yksilöllisesti. Kokemukseni autoalalta on yli kymmenen vuotta ja olen erikoistunut kaasuautojen korjauksiin ja huoltoihin. Kokemusta on merkki- ja monimerkkikorjaamoista. Vapaa-aika menee vanhaa taloa remontoidessa ja lasten kanssa touhuillessa. Päädyin autoalalle, koska se tuntui luonnolliselta pienestä lähtien. Suosittelen kaasuautoa, koska se on ympäristöystävällinen ja se mahdollistaa kotimaisen ja ekologisen biopolttoaineen käytön. Meidän korjaamo kannattaa valita, koska meillä on yhteensä yli 20 vuoden kokemus alalta ja meillä on läpinäkyvä hinnoittelu sekä meille on helppo tulla.”

VIISI syytä valita meidät

Meille on kunnia-asia tuottaa palvelua, jonka vuoksi asiakkaat palaavat yhä uudelleen ja tulevat luoksemme vähän kauempaakin.

1
Yli 10 vuoden kokemus

Olemme toimineet alalla useissa eri tehtävissä ja yrityksissä yli 10 vuoden ajan. Nyt teemme työtä yrittäjinä. 

2
Paikallinen yritys

Olemme ainoa korjaamo Kanta-Hämeen alueella, joka on erikoistunut kaasuautoihin.

3
Reilu hinnoittelu

Kerromme etukäteen mitä palvelu maksaa ja mistä laskusi koostuu.

4
Luotettava palvelu

Teemme sen minkä lupaamme ja ilmoitamme sinulle, jos jostain syystä aikatauluun tulee muutoksia. 

5
Mukavat ihmiset

Soita meille, lähetä sähköpostia tai tule käymään – palvelemme arkisin klo 8–16.

AUTAMME MIELELLÄMME

kun harkitset autosi muutosta kaasuautoksi